Assortiment

We hebben in onze winkel een ruim aanbod van diverse produkten. Het grootste deel hiervan zijn de zuivelprodukten. U kunt hierbij denken aan: boerenvla, boerengarde, magere yoghurt, vruchtenyoghurt en slagroom.

Onze specialiteit is het bereiden van boeren-roomijs. We maken zo'n 20 verschillende soorten roomijs, zoals vanille, aardbeien, stracciatella, malaga, yoghurt-kersen en nog vele andere heerlijke smaken.

Al deze produkten worden gemaakt van melk, afkomstig van onze eigen koeien. Hierdoor weet u zeker dat de produkten eerlijk bereid zijn. U krijgt zo een eindprodukt dat optimaal vers is. 

Ook verkopen wij in onze winkel boerenkaas en boeren karnemelk (ouderwets gekarnd) en de boter daarvan. De eieren die wij verkopen zijn afkomstig van onze eigen scharrelkippen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse streekprodukten zoals jam, scharrelroom, honing, diversen soorten cakemeel en vruchtensappen. Nieuw in ons assortiment zijn chocolade-produkten en een overheerlijke notenmix.

Al deze produkten kunnen wij als kado verpakken.

Sinds het najaar van 2014 vindt u in de Jumbo in Scherpenzeel een prachtige presentatie van de producten van de coöperatie Boerenhart met ons ijs, yoghurt en vla.

 


Contact

De Kleine Hope
Hopeseweg 25
3927 CS Renswoude
tel: 0343 481283
info@dekleinehope.nl

Openingstijden

dinsdag 13.30 - 18.00 uur
woensdag 13.30 - 18.00 uur
vrijdag 09.30 - 18.00 uur
zaterdag 09.30 - 16.00 uur