Over ons

Wij zijn Kees en Dikkie van Ginkel. Samen met onze 7 kinderen wonen wij met veel plezier op "De Kleine Hope" Deze boerderij is al sinds 1957 een agrarisch bedrijf met koeien. In 2000 hebben wij het bedrijf overgenomen van Kees z'n ouders. We hebben het bedrijf met 40 koeien voortgezet. Eind 2000 zijn we begonnen met onze Boerderijwinkel om zo onze ambachtelijke producten aan de man te brengen.

Onze koeien

Kees zorgt ervoor dat de koeien elke dag 2 keer gemolken worden. Een gedeelte hiervan gebruiken we voor het bereiden van onze producten; de rest wordt met een tankauto opgehaald en naar de melkfabriek gebracht. Onze koeien lopen een groot gedeelte van het jaar buiten. In de winter staan ze op stal. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de winter te eten hebben, zorgt Kees in de zomer voor het aanleggen van een wintervoorraad. De koeien eten vooral gras en maïs.

De bereiding

De bereiding van de producten gebeurt in onze geheel vernieuwde bereidingsruimte. Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne.

TOP